Keuze uit 31 vroegboekacties

Header

Tips voor snelle beslissers

Handige tips om direct geld te besparen bij vroegtijdig boeken van je vakanties.

Waar moet ik op letten? En moet ik meteen alles betalen?

Let bij het boeken van een vakantie met vroegboekkorting op de voorwaarden die men stelt aan het vroeg boeken. In het algemeen vraagt een reisorganisatie eerst om een aanbetaling en uiterlijk 6 weken voor vertrek om het restant. Dit is ook conform de voorwaarden van de ANVR, de overkoepelende vereniging van reisaanbieders. Wij adviseren ook om altijd bij een ANVR aangesloten reisorganisatie te boeken. Dan is bij een eventueel faillissement de reissom verzekerd. Of als je al op vakantie bent, zorgt de ANVR dat je weer thuiskomt.

Bezoek Website

Wanneer kan ik profiteren van vroegboekacties?

Voor vakanties na 1 april 2017 en dan vooral het voorjaar en de zomermaanden adviseren wij in de periode december en januari te boeken. Op dat moment worden de hoogste vroegboekkortingen gegeven. In februari en maart lopen de kortingen stapsgewijs af. Wil je liever op wintersport gaan? Boek dan in de maanden augustus, september en oktober. Dit zijn periodes dat wintersportaanbieders hun aanbod online zetten en direct scherpe kortingen geven.

Bezoek Website

Wat als er tussentijds iets gebeurd?

Onbezorgd een vakantie boeken met vroegboekkorting dat kan uiteraard. Ga je een vakantie boeken dan is het raadzaam om direct een annuleringsverzekering erbij af te sluiten. Je weet immers niet wat er in de tussenliggende maanden kan gebeuren. Er zijn verschillende annuleringsverzekeringen bij verzekeringsmaatschappijen mogelijk. Bekijk op de website van verzekering vergelijken welke annuleringsverzekering het beste bij je past. Tevens vindt je hier ook reisverzekeringen (met Europa of Wereldwijde dekking) voor als je daadwerkelijk al op vakantie bent. Met een reisverzekering ben je gedekt tegen o.a. medische hulp in het buitenland, zoekgeraakte bagage en diefstal. De verzekering vergelijker vindt je hier.

Bezoek Website

WAT HOUDT EEN VROEGBOEKACTIE / VROEGBOEKKORTING IN?

Alle vroegboekacties en vroegboekkortingen vermeldt op onze website zijn aanbiedingen gebaseerd op vroeg boeken in de maanden december, januari, februari en deels maart 2017 met vertrek na 1 april 2017. Om de verkoop te stimuleren bieden zowel accommodaties als reisorganisaties fikse kortingen aan. Daar profiteer jij als klant van! Hou er rekening mee, des te eerder je boekt. Hoe hoger de korting is!

Bezoek Website